FAQ

Alle ordre sendes ud fra en given fragt rate som fremgår af det enkle produkt, der leveres fragtfrit ved køb over kr. 5.500 inkl. moms.

Ikke alle varer i vores butik er lagervarer. Levering/afhentning vil normalt ske indenfor 2-7 hverdage. I nogle tilfælde kan der gå længere tid. Ved bestilte produkter som ikke er lagervarer er der typisk mellem 3-5 ugers levering.

Efter du har afgivet din ordre, gennemgår vi den og bekræfter denne. Du vil blive oplyst om leveringstid af din ordre, samt eventuelle yderligere nødvendige service informationer omkring dit køb.

Du vil i forbindelse med ordreren er bekræftet, modtage en mail med faktura samt andre relevante dokumenter så som plejevejledninger og garantibeviser.

Ved købte vare som er lager varer, trækkes beløbet når vi afsender varene til dig fra vores lager. I tilfælde af specielt designet produkter, og bestilte vare som ikke er lagervarer, trækkes beløbet ved godkendt ordre. Typisk vil det foregå i form af telefonisk kontakt med dig efter afgivet ordre, samt udvidet email korrespondance som sikrer at din bestilling er korrekt tilpasset.

En ønskeliste er din egen liste over produkter du enten kunne tænke dig at se nærmere på eller sammenligne, som du eventuelt ønsker at købe på et senere tidspunkt. Den kan også nemt deles ved hjælp af de sociale medie ikoner øverst på ønske listen. For at kunne bruge ønske listen, skal du oprette dig som bruger på vores side.

Når du modtager – og inden ibrugtagning/udpakning – skal du foretage en gennemgang af produktet/produkters tilstand ved modtagelsen. Du skal straks efter en konstateret fejl i emballage´og inden ibrugtagning kontakte os, samt sende os dokumentation på skadet emballage.

Så fremt der skulle være en fejl eller mangel på et produkt, skal vi oplyses om dette inden ibrugtagning af varen.

Du har mulighed for at ændre din ordre efter afgivelse, men ændringen vil kun være gyldig ved en skriftlig bekræftelse fra os af. I det tilfælde du måtte ønske at afbestille en bestilt ordre, vil du selv skulle afdække eventuelle omkostninger herfor. I tilfælde af en afbestilling efter 4 kalenderdage, vil der blive afholdt et afbestillings gebyr på 30% af varens pris.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ønsker du løbende at modtage nyheder, cases og faglige opdateringer?

Hvad leder du efter?

Søg i vores sortiment nedenfor.